Markt 42, 5701 RL Helmond  T 0492 83 00 43  E lokaal42@gmail.com

Zondag 11 november'18 aanvang 16.00 uur

Optreden Aloha Sluts & Del Torros
Full speed Surf & Rock'nRoll 

Vanmiddag een dubbel optreden van deze 2 fijne bands

Del Torros

Er liggen vele kilometers snelweg tussen de grote steden en Alkmaar, de geboorte grond van het power rock ‘n roll trio, del-Toros.  Als je naar hun beukende, rauwe sound luistert, kan je je voorstellen dat daar hun inspiratie vandaan komt.  Op weg, van of naar een vlammende show ergens in een van de uithoeken van onze eigen lage landen.
De sonische, met reverb doordrenkte gitaarlagen leiden je naar het westen, langs de prachtige stranden van de Noordzee. De monsterlogge stonerriffs trekken je als luisteraar vervolgens de zompige modder van de polders in, terwijl de smerige hardrock riffs rechtstreeks uit de stinkende achterbuurten van de grote steden vandaan komen. 
del-Toros hebben alle elementen uit de rock ’n roll opgeslokt en laten hun muzikale motor op deze dikke benzine draaien.  Ze gooien hun tank vol voor een rock ’n roll joyride. Steek je duim op als je ze langs ziet rijden en lift met ze mee.  Met je vuisten in de lucht en headbangend tegen het dashboard geniet je van de reis. del-Toros nemen je namelijk overal mee naar toe!!
Enjoy

Aloha Sluts

Dampende gitaarriffs, groovy baslijnen en stevig swingende rockabilly-beats! Aloha Sluts is een instrumentaal surf-trio uit Venlo, Tilburg en Middelburg. De muziek is te omschrijven als een kruising tussen Link Wray en Dick Dale of een mix van de soundtrack van Pulp Fiction en rockabilly, kortom ‘surfabilly’.

De drie bandleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend als leden van verschillende roemruchte bands uit de rockabilly- en surfscene van Nederland. Yeaaah dude!
Arny Zona photography