Markt 42, 5701 RL Helmond  T 0492 83 00 43  E lokaal42@gmail.com
Zondag 8 juli '18 16.00 UUR

Optreden Hi-Tombs

Deze zondag tijdens de zomerkermis een onvervalst potje rockabilly!

De Hi-Tombs nemen je mee terug naar de vijftiger jaren met onvervalste rockabilly. Het Helmondse Hi-Tombs met Mike, Fredo en Henk is wellicht al bekend bij het lokale publiek met hun rauwere rockabilly, maar internationaal hebben ze inmiddels ook al vaak van zich laten horen en zijn ze graag geziene gasten op de grote Rock ’n Roll-festivals door heel Europa.

Junior Marvel heeft solo reeds diverse albums op zijn naam. Met optredens in binnen- en buitenland, zelfs aan de overkant van de oceaan, betreft het hier geen kleine naam, ondanks de toevoeging van ‘Junior’ aan ‘Marvel’. Junior Marvel staat met zijn muziek dicht bij de originele rockabillysound met lichte invloeden van blues, hillbilly en country.

Vorig jaar nog speelde zij op Rockin’ around Turnhout en Bethune Retro Rock (Frankrijk) en in juni dit jaar reizen zij af naar het prestigieuze Screamin’ Festival in Spanje. Samen met Junior Marvel, bekend van onder andere the Hi-Flyers, zetten ze enkele geweldige sets neer. Voor de echte 50's liefhebber een genot om naar te kijken en te luisteren.