Markt 42, 5701 RL Helmond  T 0492 83 00 43  E lokaal42@gmail.com
Als eerste  Dylan Adrian & Fabian Louis

Deze twee jonge getalenteerde zangers/gitaristen hebben zich geheel toegelegd op het zich eigen maken van de rijke roots en Americana stijl.      
Van up tempo fingerpicking tunes (eigen composities) tot vlekkeloos uitgevoerde JJ Cale covers, van ingetogen Townes van Zandt ballads tot openhartige eigen liedjes,elkaar voortdurend uitdagend en/of aanvullend en dit alles gebracht met een relaxed jeugdig bravour.

Dylan Adrian is de zoon van Ad van Meurs, hij  speelde o.a. als frontman van de JJ Cale tribute band en met Ad van Meurs aka The Watchman. Tevens is hij drummer bij de band Fake Billy and the False prophets. Iedere laatste vrijdag van de maand is hij met diverse bezettingen te horen in café Kraaij en Balder in Eindhoven. Fabian Louis is een virtuoos gitarist,  hij speelt o.a. bij The Very Girls en The Willowbees en is als songwriter frontman van zijn eigen band.
The Very Girls

Al vele jaren leggen The Very Girls zich toe op het vertolken van hun favoriete muziekstijlen; folk, roots en americana.

Rondom de harde kern, bestaande uit Ankie Keultjes, Aggie de Kruijf en Yvonne Janssen , heeft zich een fijne groep muzikanten gevormd, Frank Strokap, bas, Mark de Groot, banjo, mandoline en lapsteel en Fabian Louis akoestische en elektrische gitaar.
Zondag 9 december '18 aanvang 16.00 uur

Vanmiddag een dubbel optreden in Lokaal42
van Dylan & Fabian en The Very Girls

roots van de bovenste plank uit Eindhoven